Over ons

Health XL

Health XL is gespecialiseerd in superfoods (uiterst voedzame voedingsproducten met bepaalde voordelen voor gezondheid en welzijn), levende/rauwe voeding (niet verhit boven 42°), optimale gezondheid en bijhorende superhero-levensstijl. Wij leveren producten met de hoogste kwaliteit die mensen helpen om hun gezondheid naar het volgende niveau te brengen, en zich beter dan ooit te voelen. De voedingsproducten zijn geselecteerd wegens hun hoge densiteit aan nutriënten. Andere categorieën van producten helpen mensen om het lichaam te zuiveren of de zelfgenezende eigenschappen ervan te ondersteunen. Ze helpen mensen niet alleen met hun fysieke, maar ook met hun mentale gezondheid.

Al onze producten zijn (meer dan) biologisch, natuurlijk, en van ‘rawfoodkwaliteit’. Dit wil zeggen: bij de verwerking werd een minimale of geen verhitting toegepast waardoor alle enzymen, micronutriënten en smaakcomponenten in hun oorspronkelijke, meest actieve staat bewaard bleven. Onze producten zijn ook gluten-, lactose- en soyavrij. De meeste producten zijn ook geschikt voor veganisten.Nekkerspoelstraat 263
B-2800 Mechelen
+32 (0)15 63 90 01
info@healthxl.eu

Naast voedingsproducten, kruiden en supplementen vind je ook een aantal keukenhulpmiddelen die een supergezonde levensstijl ondersteunen, en informatie in de vorm van boeken en dvd’s.

De keuze aan producten blijft verbreden en veranderen omdat we continu op zoek zijn naar de beste producten die op de markt beschikbaar zijn vandaag, zodat je je het beste ooit kunt voelen, elke dag van je leven. We baseren ons hiervoor op de nieuwste kennis die beschikbaar is over natuurlijke gezondheid en optimaal welzijn. We delen deze kennis ook met onze klanten.

Heb je vragen over onze producten of het gebruik van deze site? Bezoek onze pagina met  veelgestelde vragen om antwoorden te vinden op je vragen, en nuttige tips. Of contacteer onze klantendienst. Heb je opmerkingen of suggesties? Gebruik het contactformulier. We zouden graag horen hoe we onze diensten voor jou kunnen verbeteren. 

Bezoek ons regelmatig, volg ons op Facebook en/of Twitter, en schrijf je in op onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe producten, promoties en kortingen. Via deze kanalen brengen we je ook nuttige informatie over optimale gezondheid en natuurlijke (super)voeding, recepten en levensstijltips. We houden je ook op de hoogte van activiteiten zoals lezingen, bijeenkomsten, etentjes…

We wensen je een inspirerend bezoek aan onze winkel met de beste raw foods, superfoods, supplementen, cosmetica, ...

Katarina De Vos
CEO Health XL